Amra i Edin Džeko su u karanteni, manekenka pokazala šta rade zajedno

Edin Džeko, igrač Rome, trenutačno boravi u Rimu s obitelji i kao ostatak stanovnika Italije, i oni su u karanteni. Sudeći prema fotografiji koju je podijelila na Facebooku njegova supruga Amra Džeko, vrijeme krate trenirajući zajedno. 

Amra je na Instagramu objavila fotku nakon zajedničkog treninga u njihovoj kućnoj teretani. Ona je pozirala nasmijana, dok je Edin imao prilično suzdržan izraz lica, što su primijetili i njihovi fanovi u komentarima.Najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka je u nedavnom razgovoru za portal Klix objasnila da je u početku smatrala kako je podignuta prevelika panika u vezi s koronavirusom, ali danas nema isto mišljenje, prenosi Index.

“Moram priznati da mi više nije tako svejedno. Ako idem u market, gledam da idem sama. U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom na to da nije toliki broj zaraženih koronavirusom, međutim, iste rigorozne mjere se provode i u Rimu. Svi vrtići, škole, fakulteti, teretane i bazeni su zatvoreni. Zabranjena su javna okupljanja, rođendanske zabave, vjenčanja, sahrane… Savjetuju nam da se ne sastajemo ni na kakvim vrstama javnih okupljanja”, kazala je Amra.

Komentari
Booking.com