Tom Hanks i njegova supruga zaraženi koronavirusom

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama.

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

“Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni”, napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti “testirani, promatrani i izolirani” onoliko dugo koliko bude potrebno.

Na Facebooku je objavio kako će redovito obavještavati o svom stanju.

Prva slavna osoba za koju se zna da ima koronavirus

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjevog menadžera – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje dok se ne procijeni situacija.

“Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u pretprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19”, navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa. Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s “tom osobom”, prenosi Hina.

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima “Philadelphia” i “Forrest Gump”.

Zaustavljena sezona NBA-a

NBA je prekinula natjecanje nakon što je otkriveno da je jedan igrač pozitivan na koronavirus, javlja CNN.

Vijest je objavljena nakon što je odgođena utakmica između Utah Jazza i Oklahoma City Thundera u srijedu navečer po lokalnom vremenu. Igrači obje momčadi su izašli na teren i počeli se zagrijavati, ali su onda pozvani u svlačionice. Iz NBA-a je došlo priopćenje da zaraženi igrač nije bio u areni, a da su rezultati došli nedugo pred početak utakmice.

NBA će obavijestiti o daljnjim koracima i nastavku sezone.

Komentari
Booking.com